pascale

Desprès d’aquests anys de gran dificultat per a Haití, dificultats que s’han traslladat també a les activitats i seguiment dels projectes al terreny, volem portar a Catalunya la visió i la mirada de Paskal, pintora, escultora i professora d’artesania.

Nascuda a Port-au-Prince, Haïtí, el 1961, Pascale Faublas és una artista plàstica autodidacta que signa com a Paskal. Ha desenvolupat una obra original sovint feta de materials recuperats del seu entorn: restes d’objectes, testimonis de la ciutat, de la societat, de la vida, explorant els mitjans naturals (tinta, terra , pigments) i les tradicions caribenyes i africanes.

Amb la seva participació al Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya Drap-Art, volem donar visibilitat i difondre la important corrent artística i cultural d’aquest país, així com donar visibilitat i suport al treball i el compromís de les dones, sempre les grans protagonistes i sempre les grans oblidades, les més vulnerables juntament amb les seves filles i fills.

Podreu visitar-la a la Marató de Creació i Reciclatge de Barcelona al CCCB els propers dies 16, 17 i 18 de desembre.

Ben aviat us en donarem més detalls!

Deixa un comentari

*